OMEGA 3


omega 3

Omega 3 – Kód:15397              Cena: 399

V 1 balení je 60tbl.

Dávkování: 2 kapsle denně po jídle –

Jedna kapsle obsahuje: 50mg rybího tuku – EPA 18% ( 82mg) – DHA 12% ( 55mg).

Kapsle jsou vyrobeny z rybí želatiny.

Rybími druhy využitými k výrobě tohoto tuku jsou:

SARDINKY – ANČOVIČKY – A SARDELE z Atlantského oceánu.

Přírodní a stabilní rybí tuk je okamžitě zpracován do kapslí, aby tak zůstala zaručena jeho vysoká kvalita a čerstvost.

Rybí tuk je z více jak 99% čistý, bez nevhodných spojovacích látek, náplně, masťového základu, barviv či neznámých látek.

Složení: FISH OIL, GELATIN, GLYCEROL, AQUA

Omega-3 mají na naše zdraví velký rozsah účinků. Pomáhají zlepšovat imunitu, působí hojivě a protizánětlivě, urychlují hojení ran, hladinu cholesterolu v krvi a krevní tlak.
.
Omega-3 mají významný vliv na ochranu srdce a cév,. Srdce chrání omega-3 také před arytmií (poruchou srdečního rytmu).
Také náš mozek a celá nervová soustava jsou příznivě ovlivněné dostatkem omega-3.

OMEGA 3 je spojena s mnoha pozitivními účinky na zdraví a krásu:

  • Vyhlazuje pleť a zvyšuje hladinu hydratace zevnitř, podporuje proces obnovy buněk zevnitř
  • Omega 3 pomáhají zlepšovat imunitu, působí hojivě a protizánětlivě, urychlují hojení ran
  • Díky tomu, že Omega 3 zásobuje buňky základními mastnými kyselinými kyselinami, pomáhá zachovat nejoptimálnější možný stav plati, vlasů a nehtů.
  • Omega 3 chrání před akné a známkami stárnutí.
  • Podporuje kardiovaskulární systém a mozkové funkce
  • Omega 3 hraje důležitou roli ve schopnosti učení a paměti
  • Prevence onemocnění srdce a cév, takže snižují riziko poškození cév aterosklerózou a snižují výskyt srdečního infarktu a mozkové mrtvice
  • Zmírňují bolesti kloubů při revmatismu
  • Napomáhají stavbě svalů při tréninku
  • Snižuje špatný cholesterol
  • Snižuje riziko krevních sraženin, uvolňuje cévy
  • U některých psychických onemocnění dochází ke zlepšení (např. deprese nebo schizofrenie)
  • Zlepšuje se paměť, vztah ke společnosti i náladová vyrovnanost, klesá riziko Alzheimerovy choroby
  • U diabetiků, kteří mají v jídelníčku dostatek omega-3, dochází ke zmírnění potíží a méně často se u nich rozvinou cévní komplikace cukrovky

Dostatečný příjem Omega 3 mastných kyselin je významný již v období těhotenství. Potvrzuje se, že děti, jejichž maminky mají ve stravě dostatek Omega 3 nenasycených mastných kyselin, se snadněji učí mluvit a mívají větší slovní zásobu. U těchto dětí se také hovoří o větší ostrosti vidění, která souvisí s prostorou orientací nebo schopnosti uchopovat předměty. V průběhu těhotenství čerpá plod  Omega 3 z placenty, po narození dítěte je doporučováno zařadit Omegu 3 jako součást stravy kojící matky nebo později dítěte samotného.